söndag 14 mars 2010

Melodifestivalen 2010

Första delfinalen såg vi endast med ett halvt öra. Vi tittade alltså inte särskilt mycket. Sedan har vi valt bort de andra delfinalerna för annat.... eller, vi slog över precis i samma ögonblick då Anna Bergendahl vann i sin delfinal. Jag tyckte om låten och tycker hon har en härlig röst.

Men... igår hade vi inget särskilt för oss utan såg på finalen. Det var många bra bidrag. Pernilla Wahhlgrens låt var bra och en slagdänga, men i jämförelse med de andra bidragen tycktes den nästan gammalmodig. Dit hörde väl även Jessica Andersson och Peter Jöbacks bidrag. Andreas Johnson... ja, en seg historia. Salem al Fakir??? Kul låt, men var det en låt för eurovisionsfinalen? Det tyckte tydligen Europa. Timotejs bidrag var en kul låt och Anna Bergendahls låt en vinnare. Vad har jag glömt??? Darin! Nä, skriver inget mer. Ola?? Nja, sådär. Sist men inte yngst, Erik Saade. Manboy... Kul avslut, skulle kunna göra succé i en eurovisionfinal. Men å andra sidan. Kan man verkligen tävla i musik? Smaken är ju som baken... delad.

Efter finalen tittade vi på Bruce den allsmäktige och jag skrattade lika mycket den här gången som alla andra gånger jag sett den. Såå himla rolig film. Bra skådisar också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar