söndag 20 februari 2011

Utflykt

Igår tog vi en tur till Karlstad. Vi var på IKEA och så hämtade vi Catrin som kom från Stockholm. Hon hade visserligen kunnat åka till Arvika, men eftersom vi ändå åkt till Karlstad så hoppade hon av tåget där och åkte med oss. Det egentliga ärendet var att träffa vedumsgänget, som var i K-d på hotellweekend. Vi träffade dem på deras hotell och satt och tjötade i några timmar. Vi gick även med till hotellmatsalen och fick oss kaffe och våffla. Personalen trodde nog att jag och Ingemar också bodde på hotellet, så vi behövde inte betala. Himla kul var det iaf.

När vi plockat upp Catrin, vars tåg givetvis var försenat, så åkte vi till ICA Maxi och handlade. Jag hade fått en gåva av ICA i födelsedagspresent som vi hämtade. Det var en daimtårta och en tårtspade. Köpte nya ljuslyktor till hallen som var väldigt gulliga, men givetvis så var de för stora. De står i ett fönster istället. Jag får leta vidare efter nya lyktor.

1 kommentar:

  1. Skönt att blodvärdena rättar sig. Blodbrist ställer till med trötthet och det är inte bra. I vårt jobb behöver man var alert! Hela dagen!

    Ha en fortsatt trevlig helg!

    SvaraRadera