söndag 17 maj 2009

Skara

Vi åkte mot Skara vid 19-tiden på fredagen. Vi stannade och drack medhavt kaffe vid Barbrohöjden och sen stannade vi vid Askevik strax före Sjötorp för att ta kort på solnedgången. Såå vackert!




När vi kom fram till Skara, bjöds vi på pannbiff, potatis och gräddsås. Såå jättegott! Kom i säng ganska sent.

På lördagen åkte vi till Skövde en sväng för lite shopping. Jag hittade ett par skor, fast det var på Skokanonen i Skara. Ett par vita sommarskor. Känner mig jättenöjd med dem. Medan vi väntade på att klockan skulle bli 18 och vi skulle på Skara skolscen för att se teaterredovisning, gick vi på Skaras gator och såg oss omkring. Det var fint väder om än lite blåsigt. Vi tog en titt inne i Skara domkyrka. Väldigt fint! Mycket färgade glasrutor i fina mönster. Vi tände ljus oxå. Sen fortsatte vi ut på torget. Vi åt glass på ett ställe, men där tog kaffet slut, så vi gick till ett annat ställe och drack kaffe.

När klockan närmade sig 18 stod vi utanför Skara skolscen och väntade på att bli insläppta. Sen höll redovisningarna på i nästan tre timmar med ett antal pauser emellan. Det spelades bl.a. scener ur Normans erövringar. De var så jätteduktiga. På Skara skolscen har stora skådisar skolats. bl.a. Rikard Wollf, Allan Svensson, Marie Richardsson mm. Ta en titt på deras hemsida http://www.skaraskolscen.o.se/. Det var en ära att få komma dit och uppleva detta. På kvällen när vi kom "hem" tittade vi färdigt på Eurovision song contest och kunde konstatera att rätt låt vann.

På söndagen sov vi länge. Vi åt sen frukost och skypade lite med Catrin och sen tog vi en fika på stan innan vi åkte hem. Väldigt trevlig "husmorssemester". Tack för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar