lördag 30 maj 2009

Sol sol sol

Idag är det sol och varmt och jag ska..... städa. Inte kul, men nödvändigt. Vi hade först tänkt åka till Karlstad idag, men vi gjorde det igår eftermiddag istället. Skönt att klara av det igår. Så nu har vi hela lördagen hemma. Misstänkte att det skulle bli väldigt varmt idag och då är det inget gott att vara i Karlstad.

Vi fick köpt ett par skor till Freddan. Han var väl inte så nöjd. Hade väl nöjt sig med ett par gympaskor, men där satte mamma ner foten. Inga gympadojor till kostym. Aldrig i livet!

Vi fick även köpt 50-årspresenten som vi letat efter med ljus och lykta. När man bestämt sig för en sak, så är det svårt att ändra sig. Till slut så hittade vi iaf vad vi sökte. Blir väl kanske en bild på det lite längre fram.

Freddan skulle iaf vara chaufför på kvällen och hade lite ont om tid, så han vill att jag skulle köra hem. "Nu kör du som du gör på morgonen", sa han till mig. På morgonen när vi åker till jobbet, Freddan åker med, för han gör ju praktik på Rustik, så går det lite fort kanske. Men det är ju ingen särskild trafik och raka vägen och bilen inbjuder till att köra fort.

I kväll ska vi ha "Branäs-nostalgi" och äta köttbullar. Det har vi börjat med sen vi slutade åka till Branäs. Vi åkte till Branäs 2002 - 2007, men sedan blev ungarna så stora och hade sitt och vi har väl tagit ett uppehåll kan man säga. För vi har egentligen inte slutat åka dit. Så under tiden vi inte åker dit så har vi en "Branäs-nostalgi-träff", då Ingemar o S fixar köttbullar. De brukar alltid bli gott och trevligt med för den delen. I år har vi dragit ut på tiden för det har blivit så mycket annat i vägen, men idag blir det av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar