fredag 26 juni 2009

Sommarn håller i sig

Det ser ut som att det ska vara sommar den kommande helgen i alla fall. Jag längtar till kusten och saltvatten. Det luktar gott vid havet. Speciellt där det finns klippor. Långa sandstränder är ju oxå härligt, men det kan gärna lukta gammal tång och det är inte lika trevligt.

Vi har pratat om att åka ut till Alaska om det är fint väder, så det ser ut som att vi kommer att ligga på klipporna ute på Alaska imorn. Trevligt! Sen har vi inte planerat så mycket, men det är inte många timmar till vi ska åka nu. Vi ska ha en liten stuga utan kök, så det blir ingen matlagning eller disk den här helgen. Tablettern är packade. För här ska ingen migrän få förstöra min helg i Strömstad.

Nästa vecka har de sagt att det ska vara tropisk värme i Norge och vi som bor så nära kan väl räkna med lite värme här oxå. "Tropisk värme är det när dygnstemperaturen inte understiger 20 grader".

2 kommentarer:

  1. Aha, det är här Du håller till i cyberspace. Jag länkar hit på min blogg, hoppas det är ok. Annars får Du säga det. Roligt att Du kommenterade på mitt inlägg om eftermiddagen hos kollegan.

    Ha en god fortsättning på sommaren!

    SvaraRadera
  2. Ja, här håller jag lite blygsamt till och det är helt ok att du länkar hit.
    Vi ses till hösten och till dess i cybervärlden.
    Ha det gott

    SvaraRadera