onsdag 5 augusti 2009

Hojväder

Idag tog vi en efterlängtad hojtur. Det har ju bara varit regnväder sen Ingemar gick på semester eller så har vi varit iväg på annat. Idag var det sol och dessutom från en nästan molnfri himmel. Kan det bli bättre? Vi krånglade på oss alla kläder (ingen har väl sagt att det är lätt att vara knutte med alla dessa kläder och skydd) och åkte till Arvika. Vi mötte några andra knuttar som var ute och åkte och som brukligt så hejar man på varandra. Plötsligt mötte vi en mcpolis. Vi hejade inte och han hejade inte heller. Märkligt fenomen!

Redo för en, långtur packar jag det sista imorn. Det är ju inte bara det jag ska ha med utan man får ju se till att det finns mat hemma till lilleman när han kommer hem från Skövde. Han kommer nog att sova hela helgen tror jag.

Catrin har startat hemresan. Hon åkte från Akita igår och fick skjuts av sin värdmamma till tåget. Hon har ju ressällskap så detta kommer nog med all säkerhet att bli kul. Nu är de i Tokyo och ska göra den stan. Kompisarna åker till Sverige den 9:e och Catrin åker vidare till Taiwan den 11:e och sedan vidare till Hong Kong för att hälsa på vänner som hon träffat i Akita. Till sist åker hon den sista biten till Sverige via London den 19:e och landar på Gardemoen. Då kommer vi att stå där och ta emot henne. Vi längtar jättemycket efter henne allihop. Freddan kommer ju inte att vara hemma och ta emot henne den dagen hon kommer, men Lisa blir säkert med och möter henne. Jag och Ingemar träffade ju Catrin i april, men syskonen har ju inte träffat henne sen hon åkte den 20 augusti förra året. Vi längtar allihop!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar