söndag 25 januari 2009

Söndag

Så var den här helgen inne på sista dagen. Tycker att helgerna rusar iväg fortare än nånsin. Fast veckorna går lika fort de. I fredags var vi ensamma hemma. Vi gjorde kebab på fläskfilé och det blev sååå gott. Vi satt framför tv:n och åt samtidigt som vi såg på Let's Dance. Detta har vi följt slaviskt sen Karl-Petter var med. I år är det många som är skitbra. Alling, Magnuss och Bagge är ju skitbra. Moje var också en favorit, men han vart ju sjuk. Fast hans ersättare Niclas går ju inte av för hackor precis. Det finns en del som man vill se länge, så det får väl bli några sms.

På lördagen var vi hos sonen och åt middag. Han tillbringare ju sin mesta tid hos flickvännen, så vi får åka dit för att träffa honom, men det är lika trevligt det. Efterrätten åt vi hos goa vänner. Vi var bara hemma och rastade hunden mellan. Vi hade tänkt att ta med oss honom, men lät honom vara hemma, vilket var dumt. För han blev missnöjd och gjorde slut på stolen som han börjat på tidigare i veckan.

Det snöade hela dagen igår, vräkte ner kan man säga. Sent på kvällen regnade det. Idag snöar det igen, men det är blöt snö. Blir inget trevligt inför morgondagen. Då kommer bollarna att yra i luften.

Nä, nu måste jag sätta igång med att baka.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar