onsdag 18 mars 2009

Vår

Nu är det verkligen vår i luften. Igår var solen framme och vittnade om att våren är i antågande. Imorse var jag upp tidigt. Jag kunde inte sova. Jag ville ju så gärna ut och köra nya bilen. När klockan var 06.40 stod jag klar att åka, men jag väntade en liten stund till. Tyckte att det var lite väl tidigt att åka. Jag brukar ju tidigast åka 07.00 och då är jag tidig. Jag börjar ju inte förrän 08.00. Men när klockan var 06.50 var jag på väg. Jag kunde inte hålla mig längre.

Och vilken känsla. En helt underbar bil. Så håll tummarna nu för att den här bilen är ordentligt gjord. Vill inte ha en sån bil som den förra en gång till. Då var vi många gånger på verkstan vill jag lova. Till slut hade de väl ordnat upp allt, men det var många turer innan.

Idag har det iaf varit ordentligt vårväder. Det var 14 grader varmt i solen. Och det värmde rejält. Jag älskar verkligen våren. Den får gärna ta lite tid på sig. Bara den kommit igång får det gärna dra ut på tiden. Jag vill ta våren i lugn och ro. Se varje blomma slå ut. Hitta de första tussilagona. Gå till skogen och se blåsipporna och sen vitsipporna. Se hur det torra gräset försvinner under det nya gröna. Ja, hela förvandlingen på våren är underbar. Då spelar det inte så stor roll om migränen finns där. Våren tar liksom över det onda. Det onda suddas bort.

Fick en länk av Britt på migränskolan till filmklipp från teamet på Hjälmslund häromdagen. Jag fylldes av en trygghet när jag såg Bjarne, Britt och hörde Samuel. De finns där och ställer upp. Den känslan är obeskrivlig. De finns i mitt hjärta för alltid. <3 <3

1 kommentar:

  1. Tack! Josefgruppen har en speciell plats hos oss också. kram

    SvaraRadera